Krommendijk op looptraining gestuurd...door medespeler


Ruud Heus:

"Het was voor het seizoen, we waren ergens in Limburg in trainingkamp. Robbie Jacobs was nog trainer. We waren te gast bij een amateurclub, op zo'n complex waar vier velden slechts door krijtlijnen van elkaar gescheiden worden. We staan met de hele groep om Jacobs heen, die net een bepaalde oefening aan het uitleggen is.

Tom Krommendijk staat in de buitenste rij en kan Jacobs net niet goed verstaan. Dus vraagt hij aan mij wat hij zegt. "Je moet gaan lopen," zeg ik tegen Tommie, die vervolgens onmiddellijk om die vier velden gaat rennen.

Nadat Jacobs de oefening had uitgelegd, vroeg hij waar Krommendijk was. Want voor die bewuste oefening had hij aanvallers nodig en Tommie was een aanvaller.
"Nou kijk trainer," zei ik, "Tommie kon het niet goed verstaan en toen heb ik maar gezegd dat hij moest gaan lopen. Kijk, daar loopt hij." Ik wees naar een stipje in de verte.

Jacobs draait zich om, ziet Krommendijk lopen, laat zich op zijn rug vallen en begint met die dikke buik van hem onbedaarlijk te lachen. De groep kwam dus ook niet meer bij. En die Krommendijk maar lopen."


Voetbal Magazine

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!