Kleine Beckham grote belofte


Zijn ouders wilden het nog geheim houden, maar het is bekend geworden: Beckham traint sinds twee weken bij Tottenham Hotspur.

Voor de goede orde, de ouders heten David en Victoria en de genoemde Beckham hoopt in maart vijf jaar te worden. Maar toch was het nieuws alsof er een nieuwe ster was geboren. Je kan er blijkbaar niet vroeg genoeg bij zijn bij de nazaten van David Beckham, in dit geval Brooklyn.

Of de kleine Beckham eenzelfde toekomst als zijn vader wacht moet nog blijken, zijn ouders kunnen in ieder geval trots zijn. Brooklyn is zijn leeftijdgenoten al voor. Normaal gesproken komen de professionele clubs pas in beeld als de leeftijd van zes jaar is bereikt, maar voor vierjarige Brooklyn is een uitzondering gemaakt.
"De kinderen oefenen alleen de basistechnieken, maar wat Brooklyn doet ziet er veelbelovend uit," ontlokte The Evening Standard uit de mond van een toeschouwer.

Brooklyn treedt met de trainingen bij Tottenham Hotspur in de voetsporen van zijn vader, die als schooljongen eveneens op White Hart Lane zijn eerste voetballessen kreeg voor hij verkaste naar Manchester United.

Nu nog een klein Spice-vriendinnetje en we zijn klaar

Beckham jr. - nog piepjong, maar al erg balvast


VI.nl, 12 februari 2004

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!