Roddelblad 'betrapt' Gullit met dochter


Ruud Gullit is boos op weekblad Story voor het suggereren dat hij Estelle Cruijff zou bedriegen met een achttienjarig meisje. Het blad publiceerde foto's van Gullit tijdens een diner met een onbekende schone. Hierbij werd de suggestie gewekt dat de Feyenoordcoach, nu zijn gezin op vakantie is, de bloemetjes buiten zou zetten met een ander. Story wist echter niet dat dit zijn dochter Felicity was.

Concurrent Privé was er als de kippen bij om de blunder breed uit te meten. Volgens Privé had Gullit woedend gereageerd: "Estelle zit met de kleintjes in Julan les Pins en is helemaal over haar toeren. Het is toch te dol dat ik niet met mijn dochter kan gaan eten om te vieren dat zij haar rijbewijs heeft gehaald zonder dat er dan een verhaal wordt verzonnen over andere vrouwen? Niemand heeft ons iets gevraagd. Ik heb pijn en verdriet gehad van mijn echtschedingen. Maar met Estelle ben ik al negen jaar zeer gelukkig. Zij is de zon in mijn leven. Waarom gunt niemand ons dat geluk?"

Of Gullit en Felicity stappen tegen het roddelblad gaan ondernemen is niet bekend. In hoeverre Privé de reactie van Gullit uit de duim gezogen heeft, ook niet.

Ruud feliciteert Felicity

Gullit met zijn 'scharrel'


FOK!, 30 juli 2004

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!