Susen Tiedtke
Duits verspringster


Susen Tiedtke

Een verspringster, maar nooit echt een hoogvlieger. Ze had Nederlandse kunnen zijn, want ze grossierde tijdens haar carrière in tweede en derde plaatsen. Haar zesde plaats op de Olympische Spelen van Sydney (sprong van 6,74 m) mag ook nog genoemd worden, maar verreweg de meeste tongen maakte ze los met een prestatie die slechts gedeeltelijk de hare genoemd mag worden, maar meer nog die van haar schepper: haar welgevormde achterwerk.

Tijdens atletiekwedstrijden zoemden camera's erop in, bladen werden erover volgeschreven. Wij kennen mannen die louter en alleen naar atletiek op tv keken om te zien hoe Tiedtke's broekje strakgetrokken werd tussen haar billen als ze aan het eind van een sprong in de zandbak belandde.

In augustus 2001 bezorgde ze haar mannelijke fans een massaal hoogtepunt door in de Duitse Playboy te poseren. Daarna hebben we weinig meer van de in 1993 met de Amerikaanse atleet Joe Greene getrouwde sportster vernomen.(Klik op plaatje voor vergroting)


Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen Tiedtke Susen TiedtkeH Home m e