Noni Dounia
Grieks zwemster


Noni Dounia

Tot onze grote vreugde ontdekten wij dat het Griekse supermodel Noni Dounia in een grijs verleden gezwommen heeft. Méér dan genoeg reden dus om haar aan onze Sportbabes toe te voegen.

Naast zwemster was Noni ook nog klassiek balletdanseres, maar de modewereld trok, en met haar maten (1.81 m, 92-68-92) was een nieuw supermodel gauw geboren.
In 1996 deed ze mee aan de Miss Europe-verkiezing, waar ze als vierde eindigde (we zullen gelijk even checken of de nummers 1 t/m 3 ook iets met sport te maken hebben ).

De sprong naar het witte doek werd vervolgens rap gemaakt, en nu heeft ze haar zinnen gezet op Hollywood.
Erg spraakzaam is ze blijkbaar niet, want we konden niet één interview met haar op het web vinden. Maar dat kan ook komen doordat we vooral op Griekse sites moesten zoeken, en die wirwar aan vreemde tekentjes deed ons de moed al snel in de schoenen zinken. Eén citaat hebben we echter wel voor u, en dat maakt ons blij: "I know how to cook and how to take care of a man". Yessss! Good girl.

Voor de volledigheid: wat ze precies met dat zwemmen gepresteerd heeft, is ook nergens op het web te vinden. Aan de andere kant: who cares!(Klik op plaatje voor vergroting)


Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni Dounia Noni DouniaH Home m e