Magdalena Graaf
Vrouw van Magnus Hedman


Magdalena Graaf

Het Zweedse supermodel Magdalena Graaf werd op 2 september 1975 als Engla Maria Magdalena Graaf geboren in Stockholm. Opgroeiend met haar 3 jaar jongere zusje Hannah bleek al snel dat moeder natuur de meiden gezegend had met meer dan gemiddelde looks, dus een carrière als fotomodel lag voor de hand. Ze poseerden samen en individueel voor menig blad, en aangezien ze er weinig moeite mee hadden om hun kleren uit te trekken, werden ze al snel wereldberoemd in Zweden.

Slimme platenproducers roken geld en nodigden de twee uit om een singletje op te nemen, als het duo "Graaf". Na een eerste weigering (ze vonden hun populariteit als model geen goede basis om een zangcarrière te beginnen) gingen ze uiteindelijk toch overstag, en dat bleek een gouden greep. Het liedje "You Got (What I Want)" werd in no time platina, en ook hun tweede single "Give It Up" domineerde maandenlang de Zweedse hitlijst, gretig gesteund door MTV Nordic, die de videoclip grijs draaide. Graaf's eerste album "Graaf Sisters" zag in november 1998 het daglicht.

Ondertussen had Magdalena ook privé het geluk gevonden: de charmes van de stoere 1.94 m lange keeper van het Zweeds nationale elftal Magnus Hedman bleken te veel voor haar. Ze trouwden en verhuisden naar Engeland, omdat manlief het doel van Coventry City ging verdedigen. Later volgde nog een verhuizing, omdat het grote Celtic uit Glasgow Hedman wilde hebben.

Daar in Schotland woont ze nu nog steeds, samen met hun twee zoontjes Isaac en Carl Lancelot, en de enorme hond Boss.

Omdat de twee zusjes Magdalena en Hannah sprekend op elkaar lijken, hebben we de plaatjes van Hannah hier ook maar gewoon tussen gezet. Wie zin heeft om te puzzelen, mag kijken wie wie is. Heb je meteen een goed excuus als je vriendin je betrapt met je tong op het beeldscherm(Klik op plaatje voor vergroting)


Magdalena (of Hannah) Graaf Magdalena en Hannah Graaf Magdalena en Hannah Graaf Magdalena (of Hannah) Graaf Magdalena en Hannah Graaf Magdalena (of Hannah) Graaf Magdalena (of Hannah) Graaf Magdalena (of Hannah) Graaf Magdalena (of Hannah) Graaf Magdalena en Hannah Graaf Magdalena Graaf Magdalena en Hannah Graaf Magdalena Graaf Magdalena GraafH Home m e