Lara Feltham
Vriendin van Patrick Rafter


Lara Feltham

Als je ouder wordt, zoals wij, betrap je jezelf er regelmatig op dat je maar wat languit op de bank naar sport op tv ligt te kijken zonder dat er veel activiteit in jezelf te bespeuren is.

Vroeger was dat wel anders. Als we toen een tenniswedstrijd lagen te bekijken, kon het zomaar gebeuren dat we plotseling recht op de bank zaten. En dat komt niet omdat we ouder geworden zijn, maar omdat Patrick Rafter gestopt is met tennissen. Wat?, zul je denken, waren die jongens van SporTHumoR soms zo'n fan van die AustraliŽr? Of zijn het gewoon mietjes? Nee nee, niets van dat alles, maar Rafter had de fijne gewoonte om zijn bloedmooie vriendin Lara mee te nemen op de tribune. En daar maakten de regisseurs (de goede, althans) dan weer dankbaar gebruik van, door te pas en te onpas op haar in te zoemen. Een plaatje van Lara was altijd geslaagd, en zorgde ervoor dat de kijkcijfers omhoog schoten (en niet alleen de kijkcijfers ). En dat missen we, nu Rafter gestopt is.

De familie Rafter
Lara woont ondertussen gelukkig met haar 'gepensioneerde' man in Pembroke, Bermuda. Vorig jaar hebben ze een zoontje gekregen, Joshua.

Voor degenen die nog wat meer van haar willen weten: Lara Feltham werd op 25 oktober 1968 in Sydney geboren, en is haar hele professionele leven model geweest. Na een wat ongelukkige start (op haar 15e werd ze afgewezen omdat ze teveel lijntjes op haar nek zou hebben!), ging ze studeren aan de Australische Film, Televisie & Radio School, omdat ze film-editor wilde worden.
Maar toen ze tijdens een rugzakvakantie in Spanje op haar 20e alsnog een opdracht als model binnenhaalde, was haar toekomst definitief beslecht. Ze poseerde in London, New York, Japan, deed een commercial met een orka voor een champagnemerk, showde lingerie en ga zo maar door. Ze is, net als Patrick, gek op water en de natuur en haar favoriete lekkernij is chocola met caramel.

Het schijnt dat Patrick nog steeds een come-back als tennisser overweegt. We hopen het van ganser harte. Want we missen haar heel erg(Klik op plaatje voor vergroting)


Lara Feltham Lara Feltham Lara Feltham Lara Feltham Lara Feltham Lara Feltham Lara Feltham Lara Feltham Lara Feltham Lara Feltham Lara Feltham Lara FelthamH Home m e