Helena Svedin
Vrouw van Luis Figo


Luis Figo zegt 'Si' tegen Helena Svedin

Dat Luis Figo in 2002 trouwde met het 28-jarige Zweedse fotomodel Helena Svedin, zoals hierboven te zien is, staat vast. Dat de foto's verderop op deze pagina, die wij een jaar lang vol trots presenteerden als Helena Svedin, NIET van Helena Svedin zijn, staat ook vast. Sinds kort. Ze blijken namelijk van het Amerikaanse naaktmodel Kimberly Hiott te zijn. En die lijkt sprekend op Helena Svedin.

HelenaKimberly

Wie de foto's van Helena Svedin en Kimberly Hiott naast elkaar legt, begrijpt hoe een onbekende internetter (van wie wij het ooit overnamen), deze fout kon maken. Als twee druppels water. Zelfs de kuiltjes aan de onderkant van hun neus zijn hetzelfde. De fout rolde via ons vervolgens weer als een sneeuwballetje door naar een aantal andere sites, en voor je 't weet denkt het halve internet dat de eega van Luis Figo een sexverleden heeft. Sorry Figo!

Goed, het is dus niet het Zweedse fotomodel dat zich hier van haar bevalligste kant laat zien. Maar omdat wij nooit zo moeilijk doen over de criteria voor sportbabes, hebben we op de redactie unaniem besloten dat "look-alike van de vrouw van Luis Figo" k voldoende is voor een mooi plekje op deze site. We kunnen dus alleen maar zeggen: enjoy!!!(Klik op plaatje voor vergroting)


Helena Svedin Helena Svedin Helena Svedin Helena Svedin Helena Svedin Helena Svedin Helena Svedin Helena SvedinH Home m e