Daphne Deckers
Vrouw van Richard Krajicek


Love game Krajicek/Deckers, op 7 juli 1999

Daphne Deckers zal voor de meesten geen onbekende zijn. Begonnen als fotomodel verwierf ze al snel bekendheid als tv-presentatrice, actrice, schrijfster en natuurlijk "Vrouw Van". In 1996 kon de regisseur van de BBC geen genoeg van haar kregen toen ze manlief op de Wimbledon-tennisbaan aanmoedigde met alles wat ze in zich had, met het bekende resultaat. Een jaar later mocht ze een bijrolletje spelen in de Bond-film "Tomorrow Never Dies".

Tegenwoordig is ze moeder van twee kinderen en schrijft ze veelgelezen boekjes over haar gezinsleven. Daarin noemt ze de beestjes bij hun naam. En quote ("Richard vond dat ik op een ontplofte egel leek, toen hij me voor het eerst van onderen zag na de bevalling. Dat heb ik dus wel gepubliceerd. Had hij het maar romantischer moeten zeggen.") bereikte inmiddels landelijke bekendheid.

Naast de schrijverij presenteert ze nu en dan nog een tv-programma, voor het laatst in 2003 op RTL4 ("101 Vrouwen"). In 1998 gaf ze blijk van een ander 'groot' talent, door te poseren voor het januari-nummer van Playboy. Voor meer feitjes en cijfers over Daphne kun je op haar eigen site terecht. Voor haar Playboy-foto's scroll je natuurlijk gewoon even naar beneden(Klik op plaatje voor vergroting)


Daphne Deckers Daphne Deckers Daphne Deckers Daphne Deckers Daphne Deckers Daphne Deckers Daphne Deckers Daphne DeckersH Home m e