Anna Kournikova
Russisch tennisster


Anna Kournikova

Wie Anna Kournikova niet kent, is de laatste twintig jaar niet uit zijn plaggenhut geweest.

Ze is DE babe, niet alleen in de sportwereld, maar ook ver daarbuiten. Het is onmogelijk om hier een stukje te schrijven dat het hele fenomeen 'Anna K' omvat, maar wie een indruk wil krijgen, nodigen we uit om een kijkje te nemen op de ruim 800.000 webpagina's die volgens Google aan haar gewijd zijn (ter vergelijking: Baywatch-babe Pamela Anderson levert 113.000 zoekresultaten op en Serena Williams, de nummer 1 op de ATP-wereldranglijst voor vrouwen, 166.000). En dat voor een meisje dat na 7,5 jaar proftennis nog nooit een hoofdtoernooi gewonnen heeft.

En quote willen we je echter niet onthouden, en dat is meteen de reden waarom zo veel vrouwen haar haten, en de mannen juist van haar kwijlen:

"Ik ben zoals het duurste gerecht dat je in het beste restaurant aantreft. Mensen kunnen er naar kijken en dromen over hoe het smaakt. Maar ze kunnen zich die luxe nooit veroorloven. Ik krijg huwelijksaanzoeken van over de hele wereld, dozen en nog eens dozen vol. Ontelbaar veel. Misschien omdat mijn borsten zo perfect zijn. In tegenstelling tot vele andere vrouwen, zijn de mijne lekker stevig en soepel. Ze zakken of hangen nooit."

- Kwijl -(Klik op plaatje voor vergroting)


Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova in "De 10 Meest Sexy Sportsters Aller Tijden" op RTL4 Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova Anna Kournikova

Anna Kournikova is zonder twijfel ook de meest 'vervalste' sportbabe aller tijden. Deze zogenaamde fakes zijn overal op het web te vinden. Een kleine verzameling vind je hier.H Home m e