Adriana Sklenarikova
Vrouw van Christian Karembeu


Adriana Sklenarikova

Adriana Sklenarikova en haar man Christian Karembeu vormen ht bewijs dat "opposites attract". Want zo lelijk als Karembeu is, zo mooi vinden wij Adriana

De benen van Adriana Sklenarikova zijn z lang, dat een normaal mens er hoogtevrees van zou krijgen (ze staan met hun 127 cm zelfs in het Guinness Book of Records!). Haar borsten zijn z heerlijk, dat Wonder Bra haar koos als vast model. En dan is ze ook nog eens gekozen tot "the ultimate beer woman" vanwege haar campagne voor Peroni Beer. Kortom, Adriana is de vrouw waar de halve wereld stiekem van fantaseert tijdens...ehh...hun vrije tijd, zeg maar.

Adriana Sklenarikova werd geboren op 17 september 1971, in Brezno, (toen nog Tsjecho-)Slowakije. Haar jeugd was niet gemakkelijk, aangezien die zich midden in de Koude Oorlog afspeelde. Overal liepen Russen rond, die te pas en te onpas mensen oppakten. Tel daarbij op nog een strenge vader die niet keek op een 'opvoedkundig' tikje meer of minder, en je hebt een idee.

Maar Adriana groeide tegen de verdrukking in, uit tot een beeldschone tiener, en stak op een mooie dag haar bevallige neusje eens bij een modellenbureau binnen. De man die daar toen nietsvermoedend achter zijn bureau de administratie zat bij te werken, schijnt nu nog de koffievlekken uit zijn stropdas te zitten poetsen. De modellenwereld had er in n klap een superster bij.

Over koffievlekken gesproken, de enige smet op het leven van Adriana blijven we toch die lelijke Karembeu vinden. Dat zit ons echt behoorlijk dwars. Ze had zoveel beter kunnen krijgen! Wij denken: Nederlander...website...over humor en sport...nou? Maar ja, wat doen we eraan. In ieder geval kunnen we nog, met tegenzin, melden dat de twee in december 1998 in Madrid getrouwd zijn en dat ze daar nog steeds een huis hebben. Maar tegenwoordig schijnen ze vaker in Griekenland uit te hangen, omdat Karembeu bij Olympiakos voetbalt, herstel, zijn zakken vult. He he.

Maar Adriana...O, Adriana...Wat ben je mooi...(Klik op plaatje voor vergroting)


Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana Sklenarikova Adriana SklenarikovaH Home m e