Seks rukt op in voetballerij


De ooit door Ruud Gullit op de BBC ge´ntroduceerde term 'sexy football' begint steeds meer praktijk te worden.

De club SSS'68 uit Marssum in Friesland laat zich komend seizoen namelijk sponsoren door Hoedjewip.nl, een nieuwe condoomwinkel in Leeuwarden. De samenwerking zal zich niet beperkten tot de naam op de shirts, de voetballers van SSS'68 zullen ook actief meewerken aan voorlichting en promotie van condooms.

Op de borst(en) van de speelsters van het Duitse Teutschenthal zal dit seizoen de naam van een bordeel prijken: "X-Carree - Altijd een Bezoekje Waard". In ruil voorziet de seksclub de speelsters van nieuwe tenues. Volgens coach Andreas Dittman hebben zijn dames er geen problemen mee.

Ook Airdie United uit de Schotse Second Division heeft de aantrekkingskracht van de vleselijke geneugten des levens ontdekt. De vereniging is dicht bij een akkoord met de stripclub "Seventh Heaven" uit Glasgow. Voorzitter Jim Ballantyne kwam op het idee om de nachtclub te benaderen om zijn club te steunen na een bezoek aan de Seventh Heaven met een aantal vrienden.
"Het binnenhalen van deze sponsor beschouw ik als mijn grootste prestatie sinds ik voorzitter ben," vertelde Ballantyne trots op de BBC-website.

"Het zal wat commotie opleveren, maar business is business. Ik zal bovendien de enige voorzitter in Schotland zijn die zelfs na een oorwassing met 4-0 nog in de zevende hemel zal zijn," aldus Ballantyne.

Het enige struikelblok is nog de toestemming van de twee grootaandeelhouders van Airdrie United: pa en ma Ballantyne. Als ook zij hun goedkeuring geven, dan worden de spelers van Airdrie bij iedere thuiswedstrijd op het veld verwelkomd door een erehaag met schaars geklede werknemers van de Seventh Heaven.

Voor Durex moeten deze berichten een bittere pil geweest zijn. Zij zagen hun eigen plannetje om de sterren van Real Madrid op te voeren in een commercial, in rook opgaan. De tekeningen voor een nieuwe lijn met de beeltenissen van Ronaldo en Becks op haar condooms lagen zelfs al klaar, maar 'De Koninklijke' weigerde mee te werken. Het zou wel eens verkeerd kunnen vallen bij de Katholieke achterban in Spanje, zo heette het.

De Seventh Heaven is "Fully Air Conditioned", lezen we. Gelukkig maar. En er zijn "Excellent Private Functions". Perfect!!!

Drie van de 'werkneemsters' van "Seventh Heaven" in Glasgow, geplukt van hun website. Dus deze dames gaan een erehaag vormen? Twee vragen. 1: Mogen de ballenjongens daar ook onderdoor? 2: Heeft Airdie United nog ballenjongens nodig?


VI.nl, 7 en 8 augustus 2003 en Ananova, 29 augustus 2003

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!