Zoals je aan onderstaande foto kunt zien, zijn er behalve Piet nog twee mensen verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze site, te weten Ronald en Kees.


De voltallige redactie, v.l.n.r. Kees, Piet & Ronald


Waar de relatie met Piet eufemistisch gezegd niet altijd even warm is, is de mik tussen Ronald en Kees des te dikker. Ze leerden elkaar begin jaren '90 kennen op de sportredactie van de roemruchte Haagse lokale omroep Lokatel (), en besloten al gauw tot samenwerking. Dat resulteerde in een enorme produktie, zoals...eh...nou, het is moeilijk om op dit moment een voorbeeld te noemen. Maar toch!

Ronald
Ronald is een hardwerkende Hagenees van 42, die sinds 9 jaar in Rijswijk samenwoont met Jolanda. Hij werkt als freelance-journalist en fotograaf voor o.a regionale bladen en de Haagsche Courant, met name voor de sportredacties. In zijn vrije tijd (en die heeft-ie te weinig) maakt hij ook voor andere gelegenheden fotoreportages. Hij is goed en goedkoop


Kees
Import-Hagenaar Kees (35) woont samen met zijn vriendin Hsiu Tzu en heeft zijn eigen internetbedrijfje dat o.a. illustraties en websites maakt en zoekmachine-optimalisatie verzorgt. Zelf heeft hij ook een heleboel sites. In zijn vrije tijd (en die heeft-ie veel) voetbalt en tennist hij (o.a. met bovengenoemde Ronald) en probeert hij zijn tweejarige zoontje de buitenspelregel uit te leggen.


Ronald en Kees maakten beiden deel uit van het Nederlands elftal dat in 1988 de Europese titel behaalde.

Nederlands elftal, EK 88

Staand, v.l.n.r.: Marco van Basten, Ronald Koeman, Frank Rijkaard, Erwin Koeman, Ruud Gullit, Hans van Breukelen
Zittend, v.l.n.r.: Adri van Tiggelen, Ronald, Kees, Jan Wouters, Gerald Vanenburg


Ook in juni 2002 en 2003 maakten Ronald & Kees de velden weer onveilig, dit keer op een "Mini-Foot toernooi" in België, waarvoor ze werden uitgenodigd door een bezoeker van deze site, Franky Meuleman.

Het SporTHumoR-team

Het SporTHumoR-team van 2002. Staand, v.l.n.r.: Otto, Kees, Leon, Nick, Paul, Ed
Zittend, v.l.n.r.: Franky (organisator van het toernooi), Ronald. Uiterst rechts komt ook Erik nog aanhollen, maar die kwam helaas net te laat voor de foto


In augustus 2004 was de tijd rijp om één van de grootste Haagse attracties te ontmoeten in het Zuiderparkstadion van ADO Den Haag: de meiden van De United Cheers. Nog nooit werd er op onze redactie-vergadering zo unaniem tot een uitstapje besloten.
Kwam het door de tropische temperatuur dat Piet wat van de wereld leek, of was het wat anders?

Cheers!

Klik hier voor een kingsize-versie plus opstelling. Bezoek De United Cheers hier op hun eigen site!Als je het SporTHumoR-team ook een keer wilt uitnodigen voor een wedstrijd of een toernooi, of andere vragen/opmerkingen hebt, kun je ze hier bereiken.

H Home m e