Voetballer ontslagen na dumpen bruid via SMSGedumpt worden, dat is al niet fijn. Gedumpt worden via een sms'je al helemaal niet. Maar het kan nog erger: de 23-jarige Maleisische Norlida Abdul Rahman werd gedumpt door een sms'je, enkele uren voor ze met haar vriend in het huwelijk zou treden. De man, de Maleisische voetballer Hasmawi Hassan, is wegens dit gebeuren en het feit dat hij al enkele dagen niets van zich heeft laten horen, ontslagen bij zijn club.

In het tekstbericht dat haar aanstaande echtgenoot haar stuurde stond "We passen niet bij elkaar", niets meer en niets minder. Ondanks deze brutale afzegging ging Rahman door met het geplande feest, zodat de duizend gasten en het vele eten en drinken toch niet voor niets waren gekomen.

"Alles ging goed tot een week voor onze trouwpartij. Plots begon hij te twijfelen en deed hij vreemd over ons huwelijk", aldus Rahman in de New Straits Times. De twee waren al ruim drie jaar samen en vijf maanden verloofd, maar hadden elkaar sinds donderdag niet meer gesproken. Sindsdien heeft überhaupt niemand meer iets van Hassan gehoord, het sms'je is zijn enige teken van leven geweest.

"Ik was geschokt toen ik hoorde dat een speler van onze club zoiets verschrikkelijks had gedaan", aldus Chong Itt Chew, vice-president van de club waar Hassan speelde. Hassan, sterspeler van de club, hoeft niet meer terug te keren.


FOK!, 21 december 2004

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!