Duncan Ferguson ramt dief in elkaar


Dieven die van plan zijn in te breken bij Duncan Ferguson, kunnen maar beter twee keer nadenken. De kopsterke spits van Everton verijdelde voor de tweede keer een inbraak in zijn huis. De inbreker kwam er niet goed vanaf: twee dagen ziekenhuis en vier jaar cel.

De dader had het gemunt op de spullen in de opslagplaats annex sportruimte die de 31-jarige Schot naast zijn huis heeft. Carl B. was een flink eind op weg. Hij had een aantal kratten met champagne, whiskey en andere dranken opgestapeld om mee te nemen.

De 37-jarige verslaafde werd echter op heterdaad betrapt door Ferguson, die wilde gaan trainen in de aangrenzende ruimte. Carl B. probeerde Ferguson te slaan met een fles wodka, maar de lange spits wist zijn aanvaller te overmeesteren en bracht hem een paar rake klappen toe.

Twee jaar geleden overkwam Ferguson ook al iets dergelijks. Toen probeerden twee mannen bij hem in te breken. Eéntje wist te ontsnappen, maar Ferguson kreeg de andere wel te pakken en leverde hem uit aan de politie.

Die Fergusons weten ze wel te raken de laatste tijd (zie volgende anekdote)

He-Man!!!


VI.nl, 13 februari 2003

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!